април 01, 2023

Преслава в шок - скандални нейни снимки на път да видят бял свят

https://kliuki.net/kliuki/preslava-v-shok-skandalni-neyni-snimki-na-pat-da-vidyat-byal-svyat/142175 Kliuki.net
Преслава в шок - скандални нейни снимки на път да видят бял свят

Горещите кадри са били единствено за самата певица, не за широката аудитория

Преслава изпадна в шок! Пикантни нейни фотоси са на път да видят бял свят. Личният фотограф на цял куп родни поп фолк звезди - Костадин Кръстев-Коко, се ожали, че неизвестни са разбили автомобила му и са свили лаптопа му, намиращ се вътре, както и външен хард диск, съдържащ ценна информация.

[caption id="attachment_58778" align="alignleft" width="300"]Преслава няма да има много поводи за усмивки, ако снимките й видят бял свят Преслава няма да има много поводи за усмивки, ако снимките й видят бял свят[/caption]

Наглата кражба хвърли в ужас както потърпевшият, така и цял куп родни чалгаджийки, чиито последни фотосесии се намират в лаптопа. Най-ужасена обаче била Преслава, тъй като освен рекламните й снимки, Кръстев пазел и няколко доста горещи фотоса, които били направени единствено с лична цел и които не са предназначени за публиката.

Не се знае обаче дали апашите няма да решат да пуснат снимките онлай, където да станат достояние на хиляди потребители, издават ексклузивно от hotarena.net. Самият фотограф се оплака от посегателството в личния си профил във Фейсбук. Коко умолява неизвестните крадци да му върнат техниката заради съдържащите се в нея важни снимки.

Малко вероятно е обаче апашите да се вслушат в призивите му. Самият обир се е случил на паркинга пред Роженския манастир, докато Коко е бил вътре с приятели.