април 23, 2024

Преслава вбесила Бирмата след флирт с двама (Снимки)

https://kliuki.net/kliuki/preslava-vbesila-birmata-sled-flirt-s-dvama-snimki/144425 Kliuki.net
Преслава вбесила Бирмата след флирт с двама (Снимки)

Преслава нарочно пускала аванси на други пред очите на бившия си, за да го дразни

Преслава флиртувала целенасочено с други мъже пред очите на бившия си. Целта на певицата била да подразни Бирмата, който, по стечение на обстоятелствата, се оказал в същия нощен клуб като нея. Затова Преслава решила да му прави сечено като пуска аванси не на един, а на цели двама мъже, гости на заведението.

ПреславаЕстествено, целта и била постигната и известният с пословичната си ревност богаташ направо излязъл извън кожата си от бяс заради поведението на бившата си. Точно тогава последвал и бруталният скандал, в който Преслава разцепила със стъклена чаша веждата на Бирмата, който пък й забил здрав шамар.

Изпълнителката опитала да си отмъсти като го цапардоса с бутилка, но за щастие не успяла да го улучи, научиха от hotarena.net. Свидетел на целия панаир станала майката на бизнесмена, която ревнала, след като видяла сина си с разцепена вежда.

Припомняме ви, че Преслава и Георги Станоев - Малката Бирма, се разделиха с грозен скандал преди няколко седмици. Богаташът буквално натири изпълнителката от дома си, след което започна да излиза нон стоп с различни момичета. Явно Преслава е решила да му го върне и да му покаже, че и тя може да се сваля с когото й падне, коментират форумци.

Вижте в галерията поведението на Преслава минути преди да избухне разправията между нея и бившия й.

[gallery link="file" ids="78707,78708,78709,78710"]