април 19, 2024

Преслава влияе пагубно на Ивелина – слабее ударно

https://kliuki.net/kliuki/preslava-vliyae-pagubno-na-ivelina-slabee-udarno/143881 Kliuki.net
Преслава влияе пагубно на Ивелина – слабее ударно

Преслава влияе пагубно на Ивелина Колева, притесняват се фенове на народната певица

Преслава отслабна драстично отдавна, но сега повлия пагубно и на сестра си Ивелина, ревнаха фенове на народната певица, научи Kliuki.net.

[caption id="attachment_72440" align="alignright" width="296"]Преслава Преслава влияе пагубно на сестра си Ивелина, отслабна много[/caption]

Те са абсолютно против Преслава да дава акъл на Ивелина Колева, защото ще я превърне в същия скелет, какъвто е тя. „Преслава не чува, като й казват, че е грозно така да изглежда, но явно и Ивето й се е вързала на съветите, не бива да го прави, трябва някой да я спре на момента!”, реагираха в мрежата.

Привържениците на Ивелина Колева считат за абсурдна визията на по-популярната й близка. Преслава си го причини заради диети и депресия, а сега всеки втори я начира анорексичка.

[caption id="attachment_72441" align="alignleft" width="225"]Преслава Преслава не бива да дава съвети на Ивелина Колева, притеснени са фенове[/caption]

Тя отказва да потвърди, че има проблем. Даже вири нос, че така не само си е добре, но и се чувства отлично. Обаче никого не може да излъже. Особено почитателите си, които я следят редовно.

Измъченото лице на Преслава, съсипаните й зъби, окепазеният глас и краката, които едва се държат на сцена, говорят съвсем друго.

Това не е човек, който цъфти и излъчва живот, а напротив. Преслава май никога няма да се усети какво е загубила, защото преди тя беше едно очарователно момиче, което будеше възхищение в околните с талант и визия.

Сега това вече съвсем не е така, въпреки че тя продължава да е на върха.

Вижте сами в какво превърна сестра си Преслава!