април 26, 2024

Преслава: Заради Бирмата бих убила човек

https://kliuki.net/kliuki/preslava-zaradi-birmata-bih-ubila-chovek/145855 Kliuki.net
Преслава: Заради Бирмата бих убила човек

Преслава призна, че с бившия си са обичали страшно многоПреслава се надява никога повече да не се събира с Бирмата

Преслава най-накрая проговори за връзката си с Георги Станоев, по-известен като Жоро Бирмата и за раздялата си с него. Точно както от kliuki.net прогнозирахме, именно пловдивският богаташ се оказа причина за сълзите в очите на певицата, която даде отровено интервю пред колегата си Азис. Изпълнителката призна, че с Бирмата действително са разделени, като за изненада на зрителите добави, че се надява този път раздялата им да е завинаги.

[caption id="attachment_87789" align="alignright" width="300"]Преслава не сдържа сълзите си Преслава не сдържа сълзите си за Бирмата[/caption]

Очевидно Преслава няма никакво желание да се събира отново със Станоев, с когото имаха бурна връзка. Въпреки че призна, че двамата са се обичали страшно много. В личен разговор Преси дори е заявявала, че заради него е готова и да убие човек. Всъщност именно припомнянето на този момент от връзката им докара сълзи в очите й и тя не успя да ги скрие. Изпълнителката не пожела да отговори и на въпроса дали все още е влюбена в бившия си.

Тя призна, че връзката им изобщо не е била от леките, но отказа да назове конкретната причина, довела до раздялата им. През сълзи обаче Преслава сподели, че наистина обича Бирмата и се надява той да намери щастието си с жена, която го заслужава, видяха от hotarena.net. И която е в състояние да го оцени, да го обича и да го успокоява.

Тъй като очевидно самата тя не е тази жена. "Просто искам той да е добре", изплака изпълнителката, докато се опитваше да се справи със сълзите и емоциите при спомена за бившия си.