април 30, 2024

Преслава жертва на маниак (Подробности)

https://kliuki.net/kliuki/preslava-zhertva-na-maniak-podrobnosti/146486 Kliuki.net
Преслава жертва на маниак (Подробности)

Преслава в ужас за сигурността си

Преслава получава ужасяващи заплахи от маниак. Влюбен в нея, но явно с болен мозък, анонимен почитател си позволил да я заплашва, че ще обезобрази красивото й лице с киселина. Това стряскащо съобщение певицата получила на мобилния си телефон.

[caption id="attachment_91805" align="alignleft" width="300"]Психар тормози Преслава Психар тормози Преслава[/caption]

А началото било толкова безобидно. С обаждания от непознат мъж, след изтеклата информация за раздялата й с Георги Станоев-Бирмата. После същият анонимник започва да я залива със съобщения с едно и също съдържание – обяснения в луда любов. Съобщенията заваляли като пролетен дъжд. Изнервената от телефонния тормоз певица се принудила да блокира телефона му, но тормозът не спрял.

И тогава тя получила оная страшна заплаха за киселината. С това параноикът преминал всякакви граници. И певицата с неохота се принудила да смени телефонния си номер, с надежда да спре тормоза, който опасно ескалира в терор.

Дали упоритият анонимен почитател само заплашва или наистина е луд, не е ясно, защото от централата на мобилния оператор нямали право да разкрият самоличността на маниака. На заплашваната красавица обясняват, че са такива мерките за сигурност и защита на самоличността. Едва ли жалбата до МВР, която са я посъветвали да подаде, ще успее да я защити, в смисъл, че ефектът от нея ще бъде в бъдеще време.

А заплахата виси над главата на пайнерката.

Досега гласовита певица не е изпадала в подобна ситуация и не е имала нужда, но и не е искала бодигардове. Единствен постоянен придружител при пътуванията й из страната е нейният личен шофьор, научиха от hotarena.net. Дори и по времето на бурната й и страстна връзка с милионерския наследник Бирмата, тя не се чувстваше застрашена.

Оттогава и до сега Преслава винаги отказва охрана. И не защото е скръндза, а защото не иска да се чувства притеснена, а свободна.

До появата на този луд маниак.