декември 01, 2023

Принц Чарлз публично унижи Меган и Хари в катедралата Сейнт Пол (Бъдещият крал им показа, че са никои – Снимки)

https://kliuki.net/kliuki/princ-charlz-publichno-unizhi-megan-i-hari-v-katedralata-seynt-pol-badeshtiyat-kral-im-pokaza-che-sa-nikoi-snimki/166300 Kliuki.net
Принц Чарлз публично унижи Меган и Хари в катедралата Сейнт Пол (Бъдещият крал им показа, че са никои – Снимки)

Престолонаследникът показа топла обич към Кейт, докато херцозите на Съсекс бяха тотално игнорирани

Меган и Хари ще съжаляват, че дойдоха на платинения юбилей на кралицата. Но нямаше как да откажат да присъстват на тържествата на бабата на херцога. Макар, че по протокол бяха държани на заден план. И може би с право, след като вече не са висши кралски членове.

Вчера Камила и Чарлз пристигнаха за службата в катедралата и се срещнаха с Кейт и Уилям преди да заемат местата си. Бъдещият крал отправи въздушна целувка към снаха си и камерите заснеха сладкия момент. Херцогинята на няколко пъти накара свекъра си да се смее.

Престолонаследникът показа коя е любимата му снаха Снимка: Дейли мейл

Принцът на Уелс  обаче не бе забелязан да поздравява втората  си снаха и сина си. Които бяха настанени от другата страна на пътеката на втория ред, далеч от Кеймбридж. Отначало Меган и Хари весело разговаряха с принцеса Йожени и Джак Брусбанк и останалите гости. Но след като Чарлз не обърна никакво внимание на по-малкия си син и жена му усмивката на американката замръзна, а лицето на херцогът на Съсекс видимо посърна. На повечето гости им стана ясно, че така очакваното от роднините помирение няма да има.

Херцозите на Съсекс игнорирани далеч от Кейт и Уилям и на втория ред

След края на службата херцозите на Съсекс излязоха ръка за ръка, но по лицата им се четеше унижение и минорно настроение. И докато Меган като актриса се мъчеше да го скрие, то на Хари от далеч му личеше …

Говори се, че херцозите не са били поканени и на приема, даден след службата.

Източник: dailymail.co.uk