март 29, 2024

Принц Чарлз с фатални признания към Даяна в нощта преди сватбата им: Никога не съм те обичал! (+Още скандални разкрития)

https://kliuki.net/kliuki/princ-charlz-s-fatalni-priznaniya-kam-dayana-v-noshtta-predi-svatbata-im-nikoga-ne-sam-te-obichal-oshte-skandalni-razkritiya/161832 Kliuki.net
Принц Чарлз с фатални признания към Даяна в нощта преди сватбата им: Никога не съм те обичал! (+Още скандални разкрития)

Даяна понесла смазващ удар преди сватбата, огорчена от Чарлз, искала да откаже венчавката

Принц Чарлз попарил надеждите на Даяна за успешен брак още преди сватбата, твърди астроложката й с шокиращи разкрития в новия документален филм за принцесата,  който пусна ITV "Интервюто на Даяна: Отмъщението на принцесата” и предизвика страхотен отзвук. Пени Торнтън разказа, че в нощта преди приказната сватба принц Чарлз е нанесъл на принцеса Даяна „смазващ“ удар: “Едно от най-шокиращите неща, които Даяна ми каза, беше, че престлонаследникът й признал, че не я обича вечерта преди сватбата", каза Торнтън. - Мисля, че Чарлз не искаше сватбата да се случи”. [caption id="attachment_173607" align="aligncenter" width="554"]Принц Чарлз с фатални признания към Даяна в нощта преди сватбата им: Никога не съм те обичал! (+Още скандални разкрития) Снимка: Интернет[/caption] В този момент, огорчена от бъдещия си съпруг, тя иска да избяга и да се откаже от церемонията, добавя още Торнтън. Друга сензация в лентата са обвиненията срещу канала ВВС. Да си припомним, че по време на интервю на принцеса Даяна с кореспондента на канала Мартин Башир през 1995 г тя признава, че с уелския принц са имали извънбрачни връзки по време на брака си. Той подновява отношенията си с Камила, а принцесата е във връзка с бившия офицер от британската кавалерия  Джеймс Хюит за когото казва: „Обожавах го. Да, бях влюбена в него. " Това интервю е причината за прибързания развод на Даяна и окончателната раздяла с кралското семейство. По това време принцът на Уелс и Даяна все още живееха заедно и не бяха официално разведени. Документалният филм твърди, че Даяна е дала злополучното интервю под натиска на журналиста, като се разкрива, че й е показал банковите извлечения, с които я изнудва. Принцесата става подозрителна, повярва в теорията на конспирацията и се съгласява на откровеното интервю. А по-късно бе разкрито, че банковите чекове са фалшиви. Близка приятелка на принцесата смята, че отговорността за смъртта на лейди Даяна се носи не само от папараците, преследващи колата й, от която шофьорът се е опитал да се измъкне, но и от Би Би Си. Роуз Монктон твърди, че по-късно Даяна е съжалявала, че се е съгласила на този разговор - по-специално, защото това „е наранило нейните две момчета“, предават от elle.ru.