април 27, 2024

Принц Хари разкости Кейт Мидълтън в документален сериал: Тя е храна за хищници! (Вижте скандалните му разкрития)

Принц Хари и опасната му женичка няма да мирясат, докато не унищожат кралската фамилия

https://kliuki.net/kliuki/princ-hari-razkosti-keyt-midaltan-v-dokumentalen-serial-tya-e-hrana-za-hishtnici-vizhte-skandalnite-mu-razkritiya/197627 Kliuki.net
Принц Хари разкости Кейт Мидълтън в документален сериал: Тя е храна за хищници! (Вижте скандалните му разкрития)

И смъртта на кралица Елизабет не успя да усмири войнственото семейство. Последната им хрумка включва документален сериал, с който тотално да сринат имиджа на фамилията. Първата част от продукцията “Хари и Меган” ще лъсне на 8. декември, а останалите пет епизода ще бъдат налице след 15. същия месец. Ударната реклама на подобно произведение на изкуството включва напъните на принц Хари да срине за пореден път името на семейството си.

Престолонаследникът, който заряза родината си, набира смелост да нарече дори снаха си “храна за хищници”. Според свидетелствата на забегналия в Америка принц не само Меган Маркъл е била жертва на терористичните похвати на фамилията. На практика всички жени в семейството били обречени на нещастие.

Любимката на Великобритания пък повече от всички се чувствала най-малкото непълноценна в лоното на британския кралски двор. И ако непросветените наричат фамилията Фирмата, то запознатите в лицето на принц Хари за пореден път се заемат да разкрият кирливите ѝ ризи. Макар документалният сериал да има за цел да обясни още веднъж отношенията между принца и жена му, в крайна сметка целта явно е семейството. Надяваме се и Кейт Мидълтън да е наясно как се чувства като част от Фирмата.

Източник: edna.bg