май 07, 2024

Принц Хари се срещнал тайно с кралицата (Херцогът на Съсекс опитал да замаже изцепките с Меган пред баба си – Подробности)

https://kliuki.net/kliuki/princ-hari-se-sreshtnal-tayno-s-kralicata-hercogat-na-saseks-opital-da-zamazhe-izcepkite-s-megan-pred-baba-si-podrobnosti/164248 Kliuki.net
Принц Хари се срещнал тайно с кралицата (Херцогът на Съсекс опитал да замаже изцепките с Меган пред баба си – Подробности)

Принц Хари действа като скрита лимонка

Херцогът на Съсекс направи всичко възможно да съсипе баба си. Под влияние на Меган Маркъл той нанесе съкрушителни удари на семейството си. И за да е още повече поведението му непочтено, опитите му да замаже положението останаха извън полезрението на общественото внимание. Книгата „В търсене на свободата: Хари, Меган и създаването на модерното кралско семейство“ от Омид Скоби и Каролин Дюран демонстрира нова гледна точка към ситуацията. [caption id="attachment_185177" align="aligncenter" width="300"]Принц Хари обработвал баба си на тайна среща Принц Хари обработвал баба си на тайна среща
Снимка: kliuki.net[/caption] В актуализирания ѝ епилог авторите твърдят, че погребението на принц Филип се е оказало ключов момент в развитието на отношенията в семейството. Страховитото интервю пред Опра Уинфри навлече на Хари гнева не само на близките, но и на напълно непознати. В опит да замаже гафовете си пред кралицата херцогът на Съсекс се е срещнал съъвсем тайно с нея преди погребалната церемония. Какво се е случило на тази специална среща, засега никой не смее да гадае. "Въпреки всичко, което се е случило, той (принц Хари) изпитва огромна любов и уважение към нея (Елизабет II). Нейният живот и отдадеността на дълга са едно от многото неща, с които тя го  е вдъхновила", цитира източник пред OK Magazine tialoto.bg. Така все пак става ясно, че наследникът е впрегнал силите си в замазване на грандиозните си изцепки. И макар за пред обществото да се движеше най-вече в компанията на братовчедка си и съпруга ѝ, тайно-тайно е обработвал баба си. Погребението на Филип бе добър повод черната овца в семейството да се прибере у дома. Светът бе в трепет как ще протече срещата с фамилията след толкова публично нанесени рани. Уилям и Хари демонстрираха близост, която до голяма степен се дължеше и на деликатното присъствие на Кейт Мидълтън. Тайната среща с кралицата обаче изненада любопитните. Е, най-малкото, което би могъл да направи внукът ѝ, е да ѝ се извини!