September 24, 2024

Принцът на Монако: Не беше любов от пръв поглед! Алберт II проговори за нещастния си брак с Шарлийн

Напоследък дори на официални снимки двойката не изглежда щастлива

https://kliuki.net/kliuki/princat-na-monako-ne-beshe-lyubov-ot-prav-pogled-albert-ii-progovori-za-neshtastniya-si-brak-s-sharliyn/228559 Kliuki.net
Принцът на Монако: Не беше любов от пръв поглед! Алберт II проговори за нещастния си брак с Шарлийн

Не случайно наричат Шарлийн Монакска най-тъжната принцеса на света.Още когато младата Уудсток тръгна по пътя към олтара на 2 юли, тя изглеждаше изгубена и тъжна. Но тогава публиката беше само докосната от емоциите на бъдещата принцеса на Монако; Веднага след като официалната част на церемонията приключи обаче, Шарлийн избухна в сълзи и това те не бяха от щастие.

След сватбата, блондинката дори се е опитала да избяга от сватбата. Прислугата на принца трябваше да вземе нейния паспорт. За монарха на Монако Алберт винаги е имало слухове за много афери и купони с манекенки. Алберт редовно се появява на страниците на вестници и списания като любител на луксозните забавления. Но Шарлийн, изглежда, едва след като се премести в родината на съпругът си разбра, че не всички статии във вестниците са неверни.

Преди сватбата ефектната блондинка от Южна Африка се занимаваше професионално със спорт и не планираше да става принцеса на Монако. Според Шарлийн тя никога не е харесвала пищни тържества и церемонии. Въпреки това, когато през 2011 г. принцът на Монако, който е с 20 години по-възрастен от нея, започна да я ухажва, тя просто не можа да му откаже.

В същото време роднините на принца споделиха с репортери на DailyMail,че за Алберт връзката с Шарлийн не започва с любов от пръв поглед. Принцът винаги излизаше с най-луксозните момичета в света, така че нито красотата, нито постиженията на професионалната спортистка го впечатлиха, когато се запознаха. Просто Алберт вече разбра, че е време да се сдобие с жена и наследници. А красивата Шарлийн беше идеален кандидат за ролята на съпруга.

Прибира се в Монако единствено заради децата си

Преди брака си блондинката разбра, че съюзът им с принца е изграден не на любов, а за негово удобство. Затова за младата Шарлийн сватбата изглеждаше като началото на края. Не е изненадващо, че сега принцесата прекарва по-голямата част от времето си в Южна Африка. Представители на двореца казват, че тя посещава роднини или е на лечение, но всъщност Шарлийн просто не иска да се върне при нелюбимия си съпруг.

Източник: wday.ru