май 17, 2024

Принцеса Шарлот днес навършва 9 години (Вижте новата снимка на уелската кралица на сърцата)

Днес дъщерята на Кейт Уилям празнува рожден ден

https://kliuki.net/kliuki/princesa-sharlot-dnes-navarshva-9-godini-vizhte-novata-snimka-na-uelskata-kralica-na-sarcata/222570 Kliuki.net
Принцеса Шарлот днес навършва 9 години (Вижте новата снимка на уелската кралица на сърцата)

Това момиче е само на 9 години и вече се смята за най-модерната принцеса в света. При раждането си Шарлот от Уелс получи толкова много подаръци, че още през първата година от живота си тя стана една от най-богатите титулувани личности в Европа. В същото време Шарлот, за разлика от братята си, е просто идеално дете. От ранна възраст Кейт и Уилям могат да разчитат на нея: на специални събития тя се държи стриктно според протокола и дори следи поведението на братята си.

Според изследователи на британското кралско семейство в династията Уиндзор децата се делят на два типа: бунтовници и отлични ученици. И от първите публични изяви всеки фен ще може да разбере към какъв тип принадлежи новият член на монархията. Уелските деца не са изключение. И ако най-малкият син на Кейт Мидълтън и принц Уилям, Луис, вече е истински бунтар на 6 години, то Шарлот определено е отличничка.

Когато родителите й започнаха да водят младата принцеса на обществени събития, тя зарадва всички фенове на кралското семейство, като спазваше много стриктно всички правила на протокола. В същото време Шарлот е много жизнена и активна. Кейт явно й предаде любовта си към спорта. В същото време всички смятат принцесата на Уелс за дъщеря на татко. Шарлот наистина прилича невероятно на баща си.

В чест на 9-ия рожден ден на момичето, родителите споделиха още една празнична снимка на наследницата. На снимката Шарлот позира на разходка в дънкова пола, син пуловер и червена жилетка. Снимката явно е направена в градините на двореца Кенсингтън. Шарлот има късмет, че майка й е фотограф, явно е много по-лесно да се отпуснете с нея. Ето защо никое друго европейско кралско семейство няма толкова ярки и емоционални детски снимки като уелските.

Гледайки снимката на Шарлот, вече е ясно, че в бъдеще това момиче ще разбие повече от едно сърце. В същото време принцесата очевидно не се чувства неудобно поради вниманието на обществеността и пресата. Шарлот има шанс да стане кралица, ако брат й Джордж абдикира от трона. В името на тази възможност кралица Елизабет дори промени реда на наследяване на трона. Поданиците й обаче вече предричат ​​още една титла на Шарлот – кралица на сърцата.

Източник: Wday.ru