март 19, 2024

Принцесата не може да бъде сломена: Кейт Мидълтън се появи публично след обвиненията на Хари (Фото)

Принцесата на Уелс бе щракната от папараци за първи път публично през новата година

https://kliuki.net/kliuki/princesata-ne-mozhe-da-bade-slomena-keyt-midaltan-se-poyavi-publichno-sled-obvineniyata-na-hari-foto/198908 Kliuki.net
Принцесата не може да бъде сломена: Кейт Мидълтън се появи публично след обвиненията на Хари (Фото)

Кейт Мидълтън попадна в обективите на папараците, отивайки в училището на децата си. Тя бе засечена след като братът на Уилям издаде мемоарите си, в които критикува всичките членове на кралската фамилия. Херцогът не пропусна да изсипе и кофа със злъч срещу Катрин и брат си Уилям.

Папараците успяха да снимат Кейт за първи път след шумния скандал. Тя бе забелязана да кара джип от територията на замъка Уиндзор. Стана ясно, че принцесата на Уелс е ходила в частното училище „Ламбрук” където учат трите им деца с Уилям.

Принцесата не може да бъде сломена: Кейт Мидълтън се появи публично след обвиненията на Хари (Фото)

Кейт бе облечена в топло палто от камилска вълна, а около врата си бе вързала стилен шал на карета. Херцогинята бе почти без никакъв грим и със свободно разпусната коса. За ежедневните си задължения майката на три деца се отказа от блестящ образ с къдрици, а го допълни единствено със златни обеци и носеше  големия си пръстен със сапфир, който наследи по време на годежа от покойната  Даяна.

Самата принцеса изглеждаше някак замислена и дори тъжна. А това не е изненадващо на фона на шумните и скандални откровения на по-малкия брат на Уилям.

Феновете на Кейт обаче се зарадваха на дългоочакваната й публична поява и я коментираха така: „Нашата принцеса не може да бъде прекършена.Тя си върши работата, докато Хари се е заел да разчиства сметките си с кралското семейство. Съжалявам Кейт, че трябваше да се сблъска с атаките на калифорнийските бегълци. Това е незалужено.” , „Кейт е силна и ще се оправи”, „ Тя запази достойнството си въпреки ужасните упреци и преследване.”, пишат британците.