октомври 03, 2023

Проклятие тормози звезди от Х Фактор и Гласът на България

https://kliuki.net/kliuki/proklyatie-tormozi-zvezdi-ot-h-faktor-i-glasat-na-balgariya/146233 Kliuki.net
Проклятие тормози звезди от Х Фактор и Гласът на България

Х Фактор и Гласът на България сякаш носят проклятие на участниците

Млади таланти жертва на проклятието на музикалните формати

Х фактор, Гласът на България и прочие музикални формати носят проклятие на участниците в тях. Това се говори все по-усилено в светските и медийните среди след като редица нещастия застигат младите таланти, решили да пробват късмета си във въпросните предавания.

[caption id="attachment_90470" align="alignleft" width="300"]Роксана Роксана загуби майка си[/caption]

И в случая изобщо не става въпрос само за липсата на реализация след края им и провалените мечти за слава и шеметна кариера. Голяма част от талантите преживяват тежки лични драми, свързани със загубата на техни скъпи хора. Чаровната Невена Пейкова от последния сезон на Х Фактор загуби баба си малко преди един от концертите. Момичето със сълзи на очи призна, че баба й е била сред най-близките й хора и загубата буквално я е съсипала.

Въпреки това сладураната намери сили да излезе да пее и дори стигна до финала. Още по-страшна загуба преживя певицата Роксана по време на участието си в Гласът на България. Младата звезда, която в момента е в редиците на Пайнер, научи буквално секунди преди да излезе на сцената, че майка й е загинала вследствие на нелеп инцидент. Роксана показа огромна сила на характера и излезе да пее.

Поведение, което й донесе много подкрепа и възхищение от страна не само на зрителите, но и на самия Слави Трифонов - продуцента на шоуто. За съжаление музикалните риалита имат и много по-големи трагедии.

Само преди около месец едно талантливо младо момиче, участвало в Х Фактор, загуби живота си. 22-годишната Боряна Тихолова разви вирусен менингит, който отне живота й буквално за дни. Момичето беше сред ярките таланти на кастингите на третия сезон на Х Фактор.