април 23, 2024

Проста като баща си, кифла като майка си! Ивон Динева изглежда и се държи отвратително

https://kliuki.net/kliuki/prosta-kato-bashta-si-kifla-kato-mayka-si-ivon-dineva-izglezhda-i-se-darzhi-otvratitelno-2/166899 Kliuki.net
Проста като баща си, кифла като майка си! Ивон Динева изглежда и се държи отвратително

Щерката на Анелия и Коко се мисли за красавица, а това не отговаря на истината!

Гените на 18-годишната Ивон започнаха да си личат отдалеч. Тя е смесица между баща си Коко Динев и майка си Анелия. Не пращи от ум и същевременно кифлее здраво,

Ивон завърши гимназия, но я мързи да продължава с ученето и няма намерение да следва нищо. Все пак в това отношение има примера на родителите си, които са с едва завършено средно образование.

Вместо да си търси работа обаче, девойката се занимава с кифленски изпълнения в социалните мрежи. В Тик-Ток тя публикува видео, в което изглежда покъртително зле. Джуките й ще изскочат от екрана, а в същото време веждите й са като на тираджия.

На всичкото отгоре поведението й е повече от неприятно. Изглежда на изключително невъзпитано момиче, без никакви ценности и морал.

Какви ценности обаче може да се търсят у дъщеря на жена, която се кълчи по дискотеките до малките часове? Няма как крушата да падне по-далеч от дървото, са казали хората.

Анелия и Коко не са възпитали едно интелигентно момиче, а една простакеса, която си мисли, че светът се върти около големината на устните й. Защо са й такива големи устни, не споделя, но обикновено те служат за задоволяване на мъжкия нагон. На всичкото отгоре тя не крие, че прави точно това, тъй като е показала и езика си, който върти смело.

Майка й навремето точно така влезе в чалга средите. Въртеше здрав език на Милко Калайджиев, който се води неин откривател.