март 28, 2024

ПРОВЪЗГЛАСИХА АРИА ЗА БОГИНЯ НА СТУДЕНТИТЕ

https://kliuki.net/kliuki/provazglasiha-aria-za-boginya-na-studentite-2/197699 Kliuki.net
ПРОВЪЗГЛАСИХА АРИА ЗА БОГИНЯ НА СТУДЕНТИТЕ

Най-добрата изпълнителка на Пайнер направи невиждано шоу в Банско.


Певицата с най-секси глас Ариа буквално взриви Банско с кръшните си танци и живо пеене, и събра очите на нашия репортер, който от танци едва смогваше да заснеме партито за студентския празник. 

Ден преди 8-ми декември, повелителката на купона записа едно от най-силните си участия и докара любителите на кръшни ритми до яка мускулна треска. Клубът, където изпълнителката гостува, се пукаше по шевовете от желаещи да се веселят с любимката си. От управата издадоха, че бъдещите бакалаври и магистри са настоявали точно тя да ги весели, защото никоя друга не може така да вдигне градусите до червено.

В разгара на купона певицата спря дъха на студентите с неподражаемо живо изпълнение на “Плачещо сърце” от Софи Маринова. Топлият и нежен глас на Ариа остави присъстващите безмълвни, защото малцина са онези, които могат толкова автентично да изпеят песен от репертоара на ромския славей. “Софи Маринова е любимата ми певица. Тя е уникален изпълнител и недостижим музикален връх. Възхищавам й се и я обичам, а “Плачещо сърце” ме вълнува дълбоко”, сподели почти през сълзи най-добрата изпълнителка на Пайнер, доказвайки, че гласовите й данни не отстъпват на танцовото майсторство и високия адреналин. Тя сподели специално за нашата медия, че има страхотна изненада за феновете си, която съвсем скоро ще види бял свят.