май 11, 2024

Психично болната Селена Гомес откачи заради бебето на Хейли и Джъстин (Певицата втрещи с атака)

Бебето на Хейли и Джъстин извади от равновесие Селена Гомес

https://kliuki.net/kliuki/psihichno-bolnata-selena-gomes-otkachi-zaradi-bebeto-na-heyli-i-dzhastin-pevicata-vtreshti-s-ataka/196423 Kliuki.net
Психично болната Селена Гомес откачи заради бебето на Хейли и Джъстин (Певицата втрещи с атака)

Последното ѝ включване по темата с бебетата категорично крещи намерението ѝ да има деца, без да я интересува как точно те ще се появят на бял свят. Всеизвестно е, че Селена Гомес страда от редица проблеми с психиката. Наред с депресия и тревожност певицата е диагностицирана и с биполярно разстройство. Износването на дете в този случай се оказва проблем, защото всяка бременност изключва приема на лекарства. А хапчетата са необходими, за да се контролират пристъпите на болестта.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

Напук на заболяването си обаче наперената певица е твърдо решена да забременее или поне да предаде своите гени на бъдещо поколение. Заявката ѝ за наследници идва точно в момент, когато целият свят е вперил очи в бебето на Хейли и Джъстин Бийбър. Самата Селена Гомес явно трудно преживява фактите и за капак намери за нужно да опищи целия свят с проблемите си. Доколко психиката ѝ е в нормалното си състояние, е трудно да се каже. Да се надяваме, че тя е с разсъдъка си и изцепките с бебетата не са плод на развинтеното ѝ съзнание. То, от своя страна, преживя доста покрай нечии успехи на любовния фронт.

Източник: lifestyle.bg