юли 27, 2024

Психоложка разкости Галена: Обърни си внимание навреме! (Подробности + Видео)

Поведението на Галена в ежедневието и по време на работа стана причина психоложка да ѝ дава акъл

https://kliuki.net/bg-kliuki/psiholozhka-razkosti-galena-obarni-si-vnimanie-navreme-podrobnosti-video/224785 Kliuki.net
Психоложка разкости Галена: Обърни си внимание навреме! (Подробности + Видео)

Повод за подобна намеса явно е интервю на певицата, в което тя споделя, че вкъщи е далеч по-лежерна и неактивна, отколкото на сцената. Дори малкият ѝ син отбелязал, че тази енергичност и активност в работата ѝ изненадващо изчезват, когато е у дома. В компанията на близките си Галена дори нямала сили да говори.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Galena (@galena1)

Откровението ѝ предизвиква психоложката Рама Кахул да даде компетентното си мнение по въпроса. Според специалистката такъв начин на живот и поведение на работа и у дома говори само едно – че нервната система на човека е претоварена. Затова всеки с подобен проблем използва всичките си сили, за да се справи с работата. Когато се прибере вкъщи обаче, няма дори желание да се вдигне от леглото, не му се говори, не е достатъчно емоциално ангажиран спрямо партньора си.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Galena (@galena1)

Така, ако нервната система наистина е претоварена, страдащият ще чувства отпадналост и желание да се изолира. Възможно е да проявява чувствителност към светлина и звуци, както и да не умее да плаче, когато ситуацията предразполага към плач. Освен това в такива случаи се наблюдават и откровена апатия, болки в тялото, прегърбена стойка, невъзможност да се измъкне от леглото сутрин.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Galena (@galena1)

Предвид казаното Галена вероятно трябва да си вземе поука и да се опита да си почива повече. На участията си изпълнителката наистина е крайно активна и енергична, като неведнъж е отнасяла и обвинения в прекаляване с алкохола например.

@iamramakahool А моя син казва “мамо…” #галена #galena ♬ original sound - IamRama

Източник: show.blitz.bg