март 28, 2024

Пушката с пикантни намеци към Джумпарова - иска да я къпе!

https://kliuki.net/kliuki/pushkata-s-pikantni-nameci-kam-dzhumparova-iska-da-ya-kape/143567 Kliuki.net
Пушката с пикантни намеци към Джумпарова - иска да я къпе!

Пушката въобще не е такъв, за какъвто се представя, обсъждат го зрителите след поредната му пикантна изцепка

 

Пушката взе да се издава в Къртицата!

Той съвсем не е такъв, за какъвто се представя, коментират зрители на предаването, научи Kliuki.net.

Евгени Иванов създаваше впечатлението за кротък и сдържан участник, но всъщност се оказа доста подмолен и хитър. Освен всичко друго, той въобще не е примерният съпруг, за който го имат мнозина.

[caption id="attachment_69741" align="alignright" width="300"] Пушката с пикантни намеци към Виктория Джумпарова[/caption]

Първо залитна по Бориса Тютюнджиева, въпреки че плахо се издаваше от време на време. Сега пък си фиксира вниманието върху Виктория Джумпарова и взе да й прави тънки намеци за близост.

Дали на шега или не, той отправи директна оферта към манекенката да влезе с нея в банята. Щял да й изтърка гърба и да я изкъпе добре, защото Костя я изрисува и тя се ядоса.

Нескромното предложение на Пушката беше подминато първо с ледено мълчание и последващ категоричен отказ от страна на Джумпарова.

Тя изглежда няма намерение да влиза в подобни закачливи ситуации, тъй като това може да й коства финала. По всичко личи, че Виктория е доволна за шанса си да стигне до края на Къртицата.

Вече са отстранени нейните врагове Русеви, сега остава да се съсредоточи и да посочи саботьора, за да е по-сигурно, че той няма да й попречи по пътя към победата.

А на волейболиста изолацията май не се отразява добре и той вече копнее за палави изпълнения... Дали това ще му изиграе лоша шега, тепърва ще разберем.

Вижте как във видеото ТУК Джумпарова се сдоби с мераците на Пушката!