януари 30, 2023

Радина и Деян в ефир след слуховете за боя! Виж синините и истината

https://kliuki.net/kliuki/radina-i-deyan-v-efir-sled-sluhovete-za-boya-vizh-sininite-i-istinata/142832 Kliuki.net
Радина и Деян в ефир след слуховете за боя! Виж синините и истината

Радина и Деян се появиха в ефир след слуховете за боя, който й нанесъл той

Радина и Деян се появиха в ефир и разиграха сцена, която накара всички да настръхнат…

Двамата актьори гостуваха на Мартин Карбовски, при това дни, след като плъзнаха слуховете, че Деян Донков е пребил нежната си половинка, видя Kliuki.net.

[caption id="attachment_63484" align="alignright" width="300"]Радина и Деян в ефир след слуховете за боя Радина и Деян в ефир след слуховете за боя[/caption]

Радина и Деян явно решиха, че ще опровергаят клюките по свой адрес, ако предложат особено стресираща игра пред камерите. Всъщност те така и не дадоха интервю, а просто мълчаха и изпълняваха предварително замисления си план, писа изданието lifestyle.bg.

Радина влезе мълчаливо минути след Деян, лицето й беше посинено, а тя стоеше и гледаше тъжно. Деян не отговори на въпросите на водещия, а започна да трие грима й.

След като лъсна истината, че Радина не е удряна въобще, Деян запали вестника, който излезе със скандалната статия за тях.

Преди това Карбовски я четеше на глас, а Донков не обели и дума. Радина и Деян предизвикват ужасни приказки за себе си, защото се разбра в Къртицата, че нямат особено хармонична връзка.

Те обаче се обичат силно и в случая няма нищо вярно в това, че Деян е наранил Радина Кърджилова. След театрото в студиото, те пиха по една студена вода, казвайки си наздраве и се целунаха (видеото ТУК).

С това „разговорът” приключи и нямаше никакъв коментар от страна на Радина и Деян.