юни 21, 2024

Радина Кърджилова е бременна, спря с купоните и алкохола

https://kliuki.net/kliuki/radina-kardzhilova-e-bremenna-sprya-s-kuponite-i-alkohola/143557 Kliuki.net
Радина Кърджилова е бременна, спря с купоните и алкохола

Радина Кърджилова е бременна, спира с купоните

Радина Кърджилова е бременна от Деян Донков, гласи последния слух. Актрисата и актьора са в очакване на първото си дете и са невероятно щастливи.

Мълвата за състоянието на актрисата тръгна, след като Радина спря цигарите. Освен това е прекратила всякаква консумация на алкохол и захарни продукти, пише електронното издание pik.bg.

[caption id="attachment_69643" align="alignright" width="300"]Радина Кърджилова е бременна от Деян Донков ? Радина Кърджилова е бременна от Деян Донков ?[/caption]

Близки до двойката твърдят, че от известно време Деян Донков се отнасял с Радина като с кралица. Нямало спорове, актьорът треперел над любимата си и я обожавал просто. Освен това военните сблъсъци, на които станахме свидетели в „Къртицата“ миналата година, останали в миналото. Донков бил във възторг от новината, че ще става баща, твърдят из арт гилдията.

[caption id="attachment_69644" align="alignleft" width="300"]Актрисата спря с цигарите и алкохола Актрисата спря с цигарите и алкохола[/caption]

Засега двамата не са се похвалили официално, че Радина Кърджилова е бременна, но се очаква съвсем скоро да си признаят публично. Още повече, че актрисата показва всички признаци, че ще става майка.

Самата Радина неведнъж е споделяла, че много иска дете от Деян Донков и очевидно е решила, че сега е време да го дари с още едно дете. Актьорът вече има един наследник от бившата си любов—Анастасия Ингилизова, която неотдавна стана майка за втори път.