септември 28, 2023

Радина Кърджилова и бившата на Деян си размениха мъжете

https://kliuki.net/kliuki/radina-kardzhilova-i-bivshata-na-deyan-si-razmeniha-mazhete/144038 Kliuki.net
Радина Кърджилова и бившата на Деян си размениха мъжете

Радина Кърджилова кандидатствала в НАТФИЗ по желание на сегашната половинка на майката на детето на Деян

Радина Кърджилова и бившата половинка на гаджето й Деян Донков влязоха в ролите на Алисия и Николета Лозанова. И то съвсем буквално. Оказа се, че младата актриса и по-голямата й колежка Анастасия Ингилизова са си разменили мъжете. Точно както направиха плеймейтката и певицата.

[caption id="attachment_73712" align="alignleft" width="300"]Радина Кърджилова и бившата на Деян се размениха мъжете Радина Кърджилова и бившата на Деян се размениха мъжете[/caption]

Ингилизова, която има пораснал син от Деян Донков, наскоро роди дете от не толкова известния им колега Христо Петков. Който пък е бивше гадже на Радина Кърджилова. Която в момента има връзка с Донков. Въобще, любовен четириъгълник в най-чистия му вид. И за да бъдат още по-пикантни нещата, Петков не само е ходил с Радина Кърджилова, ами според нейни близки, е бил и първият й мъж.

Това се е случило, когато младата звезда е била още ученичка. Именно Христо е човекът, който я насочва да кандидатства в НАТФИЗ като дори я подготвя за изпитите в академията. Малко след като актрисата е приета обаче, двамата прекратяват близо двегодишната си връзка.

За разлика от Николета и Алисия обаче, които не могат да се дишат, Радина Кърджилова и Анастасия се разбират повече от добре и дори се наричат приятелки. Деян и двойният му баджанак Христо също нямали проблеми един с друг. Приятели на двете двойки разказват, че четиримата дори излизат доста често заедно, научиха от hotarena.net.

"Онези двете, дето ще си издерат очите, могат само да вземат пример от тях", коментират форумци, очевидно визирайки Николета и Алисия.