май 04, 2024

Радина Кърджилова: Не съм бременна, просто преядох

https://kliuki.net/kliuki/radina-kardzhilova-ne-sam-bremenna-prosto-preyadoh/144152 Kliuki.net
Радина Кърджилова: Не съм бременна, просто преядох

Радина Кърджилова отговори на Николета Лозанова, която я набеди, че е бременна

Радина Кърджилова отговори на гръмналата в последните дни новина, че чака дете от колегата си Деян Донков. Актрисата беше изловена от папараците на Николета Лозанова в рокля по нея, която очертаваше ясно изпъкналото й коремче.

[caption id="attachment_76909" align="alignleft" width="300"]Радина Кърджилова твърди, че не е бременна Радина Кърджилова твърди, че не е бременна[/caption]

Това естествено даде повод да се шушука, че звездата от "Стъклен дом" и "Фамилията" очаква дете от половинката си Деян Донков. Радина Кърджилова обаче категорично отрече тези слухове. Актрисата заяви, че коремчето, което изглежда, сякаш е в третия месец, е от преяждане.

"Не съм бременна, нормално е да изглеждам така след като съм вечеряла", ядосано обясни звездата пред Blife. И добави, че не разбира защо от това се прави такава сензация. Радина Кърджилова смята, че е съвсем нормално коремът й да не е плосък, тъй като не е манекенка, че да се хвали с перфектно тяло.

Актрисата коментира още, че няма никакви намерения в скоро време да става майка, тъй като е концентрирана изцяло в кариерата си. "Имам пет роли в театъра, репетирам и за шеста, просто не ми е приоритет да ставам майка в момента", категорична е Радина Кърджилова.