април 16, 2024

Радо Михов намери утеха в успеха си - преживял е раздяла!

https://kliuki.net/kliuki/rado-mihov-nameri-uteha-v-uspeha-si-prezhivyal-e-razdyala/142872 Kliuki.net
Радо Михов намери утеха в успеха си - преживял е раздяла!

Радо Михов – авторът на „Аз съм дърта пияница” е скъсал наскоро с любимата си

Радо Михов, който направи хит само за един ден с „Аз съм дърта пияница, е преживял раздяла наскоро, научи Kliuki.net!

[caption id="attachment_63790" align="alignright" width="300"]Радо Михов се е разделил наскоро с любимата си, но гледа смело напред Радо Михов се е разделил наскоро с любимата си, но гледа смело напред[/caption]

Както ви разказахме, авторът на парчето, което чухме в „България търси талант”, съвсем не си пада само по забавния жанр.

Радо Михов пише далеч по-прочувствени стихове, но създал „Аз съм дърта пияница” за купона.

[caption id="attachment_63791" align="alignleft" width="300"]Радо Михов определено залага на истинските чувства и любовта, творчеството му неслучайно е толкова вдъхновяващо Радо Михов определено залага на истинските чувства и любовта, творчеството му неслучайно е толкова вдъхновяващо[/caption]

И за нула време той се прочу в цялата страна, а феновете му започнаха да се увеличават непрекъснато.

Радо Михов всъщност е скъсал с любимата си Мирена, а успехът сега ще е неговата утеха. Той не желае да споделя причините за развръзката, но пък гледа напред и смело се втурва в новите предизвикателства на живота.

Семейството му не спира да го подкрепя и е изключително доволно, че Радо най-сетне е оценен от голямата публика. Разбира се, че толкова сърцато момче като него, нямаше как да остане дълго незабелязано.

Журито на предаването също веднага долови възможностите, които се крият в него, а Ваня Цветкова беше категорична, че цяла вечер ще си тананика „Аз съм дърта пияница”. Радо Михов мечтае да стане известен не само с това си творчество, защото отдавна е отдаден на музиката и определено е професионалист.

Всички негови близки и приятели са убедени, че той заслужава подобно внимание и появата му във формата е огромен шанс за кариерата му.

А дали пък няма именно той да спечели накрая?!

Вие споделете как смятате и бихте ли подкрепили като победител Радо Михов!