май 31, 2023

Ралица Иванова влуди Хю Хефнър – на колене се моли за нея! (Виж защо)

https://kliuki.net/kliuki/ralica-ivanova-vludi-hyu-hefnar-na-kolene-se-moli-za-neya-vizh-zashto/142933 Kliuki.net
Ралица Иванова влуди Хю Хефнър – на колене се моли за нея! (Виж защо)

Ралица Иванова е моделката, която влуди Хю Хефнър – неслучайно й се моли на колене да я снима

 

Ралица Иванова е варненката, която накара Хю Хефнър да се побърка от желание!

[caption id="attachment_64252" align="alignright" width="300"]Ралица Иванова влуди Хю Хефнър - ето защо! Ралица Иванова влуди Хю Хефнър - ето защо![/caption]

Разбира се, на тези години подобни вълнения за него не са особено препоръчителни, а освен това красавицата е щастливо обвързана със своята половинка, също българин.

Тя от доста време живее в САЩ и веднага е привлякла вниманието на собственика на мъжката Библия, научи Kliuki.net.

[caption id="attachment_64253" align="alignleft" width="300"]Ралица Иванова може да е втората Соня Васи, снимала се за списанието на Хю, но упорито отказва да покаже пищните си форми Ралица Иванова може да е втората Соня Васи, снимала се за списанието на Хю, но упорито отказва да покаже пищните си форми[/caption]

Ралица Иванова се снима като модел на бански и бельо.

Хубавицата рядко се съгласява на ангажименти, които биха разкрили повече от пищните й форми. За Хю Хефнър това се сторило голямо предизвикателство и той я умолявал да направи фотосесия за списанието му.

Уви, засега мераците му удрят на камък, а Ралица Иванова била непреклонна в решението си, разказва „Телеграф”. Засега той успял да я убеди поне да участва като рекламно лице на семинар в Маями, така че поне да й се радва отблизо, макар и недостатъчно съблечена.

Ралица Иванова предизвиква възхищение, където и да се появи, а това, че е нашенка, определено е повод за гордост.

Блондинката не е от онези кльощави манекенки, които са актуални днес, тя провокира с прелести за ценители, категорични са потребители в мрежата.

Снимките сами ще ви подскажат за какво иде реч, така че вижте тази уникална мадама, която взе ума на Хю Хефнър – Ралица Иванова!

[gallery link="file" ids="64254,64255,64256,64257,64258,64259"]