април 25, 2024

Райна и Велина станаха за смях в Дубай (Снимки)

https://kliuki.net/kliuki/rayna-i-velina-stanaha-za-smyah-v-dubay-snimki/142922 Kliuki.net
Райна и Велина станаха за смях в Дубай (Снимки)

Райна и Велина не пропуснаха да се нащракат на всички възможни места, чупките и позите им разсмяха туристите край тях

Райна и Велина прекараха десет дена в Дубай и както всички млади жени на екскурзия, побързаха да си направят цял куп снимки, за да ознаменуват пътешествието си. Типично по нашенски обаче двечките не просто снимаха за спомен местата, които са посетили, ами позираха все едно си правят фотосесия за списание. Чупките и стойките им съвсем естествено привлякоха вниманието на нормалните туристи в района.

[caption id="attachment_64178" align="alignleft" width="300"]Райна и Велина в Дубай Райна и Велина в Дубай[/caption]

На част от снимките, които Райна и Велина споделиха в профилите си във Фейсбук се вижда как подминаващите ги туристи се обръщат, за да огледат чудото, което представляват родните госпожици. Голяма част от групите хора очевидно се подсмихват гледайки Райна и Велина. Форумци коментират, че хората наоколо със сигурност им се смеят, отколкото да им се радват.

[caption id="attachment_64179" align="alignright" width="300"]Райна и Велина Райна и Велина[/caption]

"Нормалните хора ходят по екскурзии да видят забележителности. Нашите ходят, за да се изкривят за снимка до някоя забележителност", смеят се потребителите. И отбелязват, че не само поведението на Райна и Велина ги е направило за смях. Тоалетите, с които са стъкнали двете, също не са особено подходящи за мястото. От една страна, рокличките и сандалките са изключително неудобни за разходка. Още повече в мюсюлманска страна, каквато е Дубай.

Велина сама призна, че облеклото й е станало проблем в един мол, където моделката се е разминала на косъм от линч заради предизвикателните си дрешки.