декември 09, 2023

Райна не спира да се заяжда със Златка Райкова! Вижте всичките й обиди!

https://kliuki.net/kliuki/rayna-ne-spira-da-se-zayazhda-sas-zlatka-raykova-vizhte-vsichkite-y-obidi/141904 Kliuki.net
Райна не спира да се заяжда със Златка Райкова! Вижте всичките й обиди!

Певицата се е взела за голяма работа, гледа от високо на всички останали съквартиранти

С влизането си в Биг Брадър Райна си направи много лоша услуга, коментират феновете й. Певицата, която преди шоуто, се славеше като една от най-обичаните и земни изпълнителки, успя само за няколко дена да преобърне това мнение. И то на 180 градуса. Още с влизането си в Къщата чалгаджийката си навлече подигравките на зрителите и негативното отношение на останалите участници заради постоянните си капризи и превземки.

[caption id="attachment_56823" align="alignleft" width="300"]Райна се озлоби срещу Русата Златка Райна се озлоби срещу Русата Златка[/caption]

Нещо повече, неоправдано високото самочувствие на певицата дотолкова я накара да се самозабрави, че тя започна да обижда съквартирантите си. На прицела й най-често е Златка Райкова. "Най-вероятно защото е по-красива от нея и Райна злобее", коментират форумци. Плеймейтката буквално отнесе цял куп обиди от пайнерката, като се започне от външния й вид и се стигне до умствения й багаж.

"Е, ти си плеймейтка. Няма как да очакваш децата ти да бъдат математици или физици, нали?", злобничко изсъска певицата в лицето на Русата Златка. След което продължи с коментари за визията на Злати. И по-конкретно - пластичната корекция на носа й. "Можеш ли да си стигнеш носа с език? О, вярно, вече няма как да можеш, нали си го повдигала", не спря с грозните нападки Райна.

Учудващо за всички, моделката успя да запази присъствие на духа и единствено посъветва Райна да вземе да порасне.