април 14, 2024

Райна се изтъкна в Биг Брадър: Аз тук съм най-голямата звезда

https://kliuki.net/kliuki/rayna-se-iztakna-v-big-bradar-az-tuk-sam-nay-golyamata-zvezda/141783 Kliuki.net
Райна се изтъкна в Биг Брадър: Аз тук съм най-голямата звезда

Поп фолк певицата за пореден път демонстрира неоправдано високо самочувствие

Още с влизането си в Биг Брадър Райна предизвика оживени дискусии в онлайн пространството. Голяма част от феновете не успяха да разпознаят в превзетата особа естественото, макар и малко избухливо момиче, което участва в първия сезон на ВИП Брадър заедно с половинката си Константин.

[caption id="attachment_55928" align="alignleft" width="300"]На Райна никак не й хареса, че съквартирантите я имат за досадна Райна се взе за голяма звезда[/caption]

Изглежда годините не са се отразили благоприятно на характера на македонското девойче, което е станало изключително капризна и самовлюбена жена, видяха зрителите. Върхът на превземките на певицата обаче бяха снощните номинации в Биг Брадър. На тях Райна, без грам притеснение, заяви, че тя била най-голямата звезда в Къщата. "Нормално е да ме атакувате, аз съм много по-популярна от вас. Вие ми завиждате, защото съм поп фолк звезда и имам много фенове", изцепи се чалгаджийката. С което предизвика взрив от смях сред останалите съквартиранти. И порой подигравки в онлайн пространството.

"Някой май много си е повярвал", "Денди правилно я нарече "инфантилна лолитка" и селянка"", са само част от коментарите на възмутени форумци. Вижте и вие как Райна се прави на голяма звезда пред съквартирантите си и преценете дали наистина си е повярвала прекалено много.