април 02, 2023

Райна се ошишка, показа паласки (Снимка)

https://kliuki.net/kliuki/rayna-se-oshishka-pokaza-palaski-snimka/144341 Kliuki.net
Райна се ошишка, показа паласки (Снимка)

Райна сериозно е занемарила някога сексапилната си визия

Райна се ошишка още повече. Певицата, която от доста време упорито качва килограми, е напълняла още, видяха феновете й. На една от последните снимки, които певицата сподели в личната си страница във Фейсбук, ясно се забелязват паласките по кръста на звездата. Въпреки клина с убийствено висока талия, така наречените "любовни дръжки" на Райна не останаха скрити от очите на онлайн потребителите.

[caption id="attachment_78172" align="alignleft" width="300"]Райна напълня Райна напълня[/caption]

Защо обаче изпълнителката не взема никакви мерки, за да влезе във формата, в която беше преди години, чудят се почитателите на пилето на поп фолка. Както знаете, докато беше заедно с Константин, Райна се славеше като една от пайнерките с най-хубаво тяло. За което полагаше сериозни грижи. Откакто се раздели с Коцето обаче лютата македонка сякаш се промени, коментират нейни близки.

Райна занемари тренировките във фитнеса и вместо това се отдаде само на танци. А явно и хапване, смеят се форумци. Което нямаше как да не се отрази на фигурата й. Доста закръглените й бедра са тема номер едно в разговорите на потребителите вече месеци наред. Явно обаче на Райна ни най-малко не й пука и се чувства повече от добре в кожата си.

Естествено, феновете на изпълнителката побързаха да я защитят, изтъквайки, че причината любимката им да изглежда с паласки е прекалено стегнатият клин, който е облякла.