април 24, 2024

Райна стана за смях, не може да пише

https://kliuki.net/kliuki/rayna-stana-za-smyah-ne-mozhe-da-pishe/142165 Kliuki.net
Райна стана за смях, не може да пише

Огромните претенции на надутата певица се оказаха неоправдани, смеят се феновете

Една от най-обсъжданите певици в поп фолк гилдията е Райна. Откакто се раздели с колегата си Константин, лютата изпълнителка постоянно е в устите на хората, най-вече с факта, че докато бившата й половинка създаде семейство, тя все още не може да открие точния човек за нея.

[caption id="attachment_58708" align="alignright" width="246"]Райна стана за смях с правописа си Райна стана за смях с правописа си[/caption]

Престоят й в Къщата на Биг Брадър даде на зрителите известна представа защо Райна все още е сама. Певицата за отрицателно време успя да си спечели неодобрението както на зрителите, така и на съквартирантите си с капризите си, инфантилното си поведение и претенциите, че е нещо повече от другите. Пилето на поп фолка при всеки удобен случай се изтъкваше колко е интелигентна, тъй като имала висше образование.

Претенциите й обаче бяха сринати със земята и то от самата нея. В публикация на личната си страница във Фейсбук певицата показа, че сериозно й куцат годините в училище. Бившата на Коцето прави елементарни правописни грешки, въпреки мнението за себе си, че е много интелигентна. Райна очевидно си няма на идея как се членуват съществителните в женски род, пишейки "Нощта" без "т"-то - "ноща".

Неграмотността й, съвсем естествено, предизвика сериозни подигравки в онлайн пространството. "И децата знаят как се пише "нощта". Самочувствието й огромно, а покритието - нула", смеят се форумци на грешката на звездата.