декември 09, 2023

Райна в истерия заради мисия на Биг Брадър (Видео)

https://kliuki.net/kliuki/rayna-v-isteriya-zaradi-misiya-na-big-bradar-video/141886 Kliuki.net
Райна в истерия заради мисия на Биг Брадър (Видео)

Певицата съвсем си повярва, разкрещя се пред всички, че я унижавали

Влизането на Райна в Биг Брадър за пореден път доказа, че певицата има прекалено високо самочувствие, което изобщо не се покрива с реалността. Имащата се за голяма звезда чалгаджийка още с влизането си настрои всички съквартиранти срещу себе си с безкрайните си капризи и претенции.

[caption id="attachment_56710" align="alignleft" width="300"]Райна се вбеси заради мисия на Биг Брадър Райна се вбеси заради мисия на Биг Брадър[/caption]

Върхът на всичко обаче стана специалната коледна мисия, която Биг Брадър даде на съквартирантите. В нея Райна трябваше да се превъплати в еленчето Рудолф, а ролята на Снежанка беше отредена за Златка Райкова. Това естествено изобщо не се хареса за изживяващата се като невероятна красавица и Райна и тя открито показа недоволството си срещу разпределението на ролите.

"Няма да се правя на клоун!", разкрещя се в истеричен пристъп звездата. Очевидно вбесена от липсата на каквото и да е съчувствие в останалите, Райнето не само, че не се укроти, ами се разбесня още повече. "Нали искате да ме унижавате", беснееше певицата.

В крайна сметка пилето на поп фолка беше принудено да си изпълни мисията и да влезе в рлята на елен. Райна обаче не можа да преглътне току така унижението, че Русата Златка е избрана да изиграе красивата помощничка на Дядо Коледа и по време на етюда си изсъска с доста злоба "Перхидролена Снежанка", видяха зрителите.

Вижте във видеото как Райна беснее от яд заради мисията.