април 20, 2024

Разтърсващи разкрития за жестокото меле край Панчарево

https://kliuki.net/kliuki/raztarsvashti-razkritiya-za-zhestokoto-mele-kray-pancharevo-2/166974 Kliuki.net
Разтърсващи разкрития за жестокото меле край Панчарево

Има реална опасност за живота на поне една от девойките
Изплуваха разтърсващи разкрития за жестокото нощно меле край Панчарево.

Припомняме, че при инцидента пострадаха девет души, някои от които са в критично състояние. Според последната информация, при мелето е издъхнал един човек.

Верижната катастрофа се е случила на разклона за Бистрица, където водачът на автомобил губи управление и се блъска челно в друга кола. Загиналият на място мъж е около 30-годишен. Пострадали са младежи на 16,17 и 18 години.

Трите основни версии за жестокото меле са неправилно изпреварване, превишена скорост или употреба на алкохол.
С полифрактура и счупвания на долен крайник, таз и глезен е жена на 29 години. Тя все още е в хирургична зала, тъй като медиците правят опит да спрат кръвоизливите в коремната област. Междувременно се обработват и счупванията й. Състоянието й е изключително тежко и медиците не смеят да правят прогнози.

Д-р Славчо Близнаков от „Св. Анна“, където са настанени някои от пострадалите в мелето разкри, че 18-годишна девойка е с травма на лицевите кости и мозъка, и фрактура на ръката. Тя е стабилизирана, но 16-годишна девойка е в кома и е откарана в болницата в ужасно състояние. Тя е с тежка черепно-мозъчна травма, както и травми на гърди, корем и бедра. За момента са възстановени сърдечната й дейност и дишането, и е опериран далакът й.

Трето момиче пък е в реанимация с гръдно-коремна травма и фрактура на тазобедрената става. Животът на две от момичетата е в опасност, а състоянието на едно от тях е изключително тежко.

Междувременно стана ясно, че водачът, предизвикал жестокото меле е рецидивист на пътя - има над 20 акта и 3 фиша за различни нарушения.
Източник: blitz.bg