април 20, 2024

Развратна и порочна, Ариа търси мъже по дискотеките, след като брат Динев и Стайко я минаха стабилно!

https://kliuki.net/kliuki/razvratna-i-porochna-aria-tarsi-mazhe-po-diskotekite-sled-kato-brat-dinev-i-stayko-ya-minaha-stabilno-2/166921 Kliuki.net
Развратна и порочна, Ариа търси мъже по дискотеките, след като брат Динев и Стайко я минаха стабилно!

Певицата Ариа е сред най-разкрепостените в кревата от гилдията, а това не е никак лесно!

Макар да няма гласови данни, Ариа се води певица. Тя няма и визуални данни за красавица, но преди години беше и плеймейтка. Истината обаче е, че всичко това е прикритие на истинската й професия, а тя е най-древната в света.

Мария Цветкова мина през креватите на не един или двама криминални мъже, за да остане сега сама и да се облизва за поредния лапнишаран, който да я спонсорира.

Познатите и близките на фолкаджийката помнят как тя го играеше момиче на повикване при един Динко Динев. Като всяка жена, готова да разкрачи крака за някой лев, Мара Ариата не се погнуси да легне с „дядо“ си и дори да му роди дете. И как да я е гнус, след като така си осигури издръжка за следващите 18 години, а на нея само парите й са в главата.

Плановете на Ариа обаче излязоха криви, защото нейната развратност и порочност й изиграха лош номер. Брат Динев я изхвърли като мръсно куче, след като узна за изневерите й, но най-неприятното за нея беше, че й спря кранчето.

Разбира се, златотърсачка като Цветкова няма как да стои без спонсор и веднага се хвана с престъпника Стайко Стайков. Години наред го задоволяваше сексуално, преди Стайков да бъде арестуван за данъчни измами и нелегално производство на цигари. Тогава бъдещата Ариа доказа, че е спяла с него само за пари и веднага го изостави, показвайки най-лошата си страна, което не е лесно, когато имаш само лоши страни.

Към днешна дата Ариа е за съжаление. По-стара е, по-изхабена и никой сериозен мъж вече не я иска. Затова се налага да се напива по дискотеките и да се самопредлага на всеки, който й се види по-богат, но уви, без успех.