май 02, 2024

Робин Уилямс се обесил с колана си

https://kliuki.net/kliuki/robin-uilyams-se-obesil-s-kolana-si/144648 Kliuki.net
Робин Уилямс се обесил с колана си

Робин Уилямс е опитал да пререже вените си преди да увисне на собствения си колан

Робин Уилямс се е самоубил като се е обесил с колана си. Това беше потвърдено от официалните власти в Калифорния, където 63-годишният актьор сложи край на живота си в дома си. Трагедията се е разиграла в неделя вчерта, а тялото на звездата е престояло над 12 часа докато бъде открито.

[caption id="attachment_80102" align="alignleft" width="300"]Робин Уилямс се е обесил с колана си Робин Уилямс се е обесил с колана си[/caption]

От полицейският доклад става ясно още, че преди да увисне на колана си, Робин Уилямс се е опитал да пререже вените си. По вътрешната страна на лявата китка на актьора е имало няколко прорезни рани, а близо до него е имало и джобно ножче със засъхнала по него кръв. Експертизата е доказала, че тя принадлежи на любимеца на зрителите.

Робин Уилямс е избрал да сложи край на живота си докато третата му съпруга Сюзън Шнайдер е спяла в съседната стая. Тя е и последният човек, който го е видял жив. В понеделник сутринта Сюзън се събудила, но решила, че мъжът й все още спи и предпочела да не го безпокои. Малко по-късно жената излязла. Тялото на актьора било открито едва по обяд същия ден от помощничката му Ребека Ъруин Спенсър, една от най-близките приятелки на Робин Уилямс.

Притеснена, че той не й отговаря, Ребека влязла в спалнята му и го заварила облечен, в седнало положение, с пристегнат около врата колан, научиха от Daily Mail, цитирани от "24 часа".