юли 19, 2024

Робин Уилямс се самоубил заради финансови проблеми

https://kliuki.net/kliuki/robin-uilyams-se-samoubil-zaradi-finansovi-problemi/144658 Kliuki.net
Робин Уилямс се самоубил заради финансови проблеми

Робин Уилямс се мъчил да продаде ранчото си в Калифорния, за да припечели

Робин Уилямс се е самоубил заради финансови проблеми. Близки до актьора издават, че депресията, в която той изпаднал в последните месеци, се дължала не толкова на проблемите му с алкохола и дрогата, колкото на финансовата криза, в която бил изпаднал. Само дни след смъртта на звездата стана ясно, че един от най-обичаните комици в целия свят, се е борел с жестока депресия, породена от безпаричието.

[caption id="attachment_80162" align="alignleft" width="300"]Робин Уилямс се е самоубил заради финансови проблеми Робин Уилямс се е самоубил заради финансови проблеми[/caption]

Заради финансовите си проблеми, Робин Уилямс е бил принуден да приема да се снима в роли, които никак не му допадали и не желаел. Това задълбочило още повече депресията на чувствителния актьор. Малко преди да се самоубие той споделил за трудностите си със свои близки, научиха от Блясък. Звездата от "Мисис Даутфайър" дори се опитал да продаде ранчото си в Калифорния, за да си набави пари, но не успял да му намери купувач.

Припомняме ви, че Робин Уилямс беше намерен мъртъв в дома си в понеделник. Актьорът е избрал сам да сложи край на живота си като се обеси със собствения си колан. Преди това звездата опитал да си пререже вените.