април 20, 2024

Родителите на гаджето на Златка с тежък ултиматум: Зарежи я тази!

https://kliuki.net/kliuki/roditelite-na-gadzheto-na-zlatka-s-tezhak-ultimatum-zarezhi-ya-tazi/166539 Kliuki.net
Родителите на гаджето на Златка с тежък ултиматум: Зарежи я тази!

Родителите на гаджето на Златка Райкова му поставиха тежък ултиматум, узна Kliuki.net.

Майката и бащата на арменеца Карен Хачатрян били силно притеснени от избора на сина си за гадже и не си правели труда да скрият, че се надяват той възможно най-скоро да зареже скандалната плеймейтка.

Близки до Карен издават, че консервативните арменци категорично не приемат факта, че той има връзка с толкова скандална личност, известна с многобройните си завоевания и креватни подвизи. Които тотално се разминават с моралните ценности на рода им.

Да не говорим, че Райкова е с цели 8 години по-голяма от Хачатрян – тя е на 36, той – на 28. И има дете от не по-малко скандалния Благой Георгиев.

Говори се дори, че семейство Хачатрян натиснало Карен да зареже Златка и да си намери по-подходяща половинка. Това се случило дни преди двойката да отпраши на почивка в Миконос. От където плеймейтката с охота пусна цял куп кадри.

Нещо повече, бившият тенисист дал дума, че действително ще натири моделката. Това обаче така и не се случило. А очевидно хлътналият Карен в момента е завел не само Златка, но и сина й от Благой в един от най-скъпите хотели по родното Черноморие.