април 26, 2024

Родителите на Куини Алис опитват да я разделят с Благой!

https://kliuki.net/kliuki/roditelite-na-kuini-alis-opitvat-da-ya-razdelyat-s-blagoy/145676 Kliuki.net
Родителите на Куини Алис опитват да я разделят с Благой!

Куини Алис проваля бъдещето си заради футболиста и аферата си с негоКуини Алис трупа отсъствие след отсъствие, от училището й обмислят да я изключат

Куини Алис е на път да съсипе бъдещето си заради Благой Георгиев. Новата изгора на футболиста буквално е тръгнала по наклонена пропаст заради любовта си към него и в най-скоро време ще се сгромоляса болезнено, скептични са онлайн потребителите.

[caption id="attachment_86754" align="alignright" width="300"]Куини Алис съсипва бъдещето си заради Благой Куини Алис съсипва бъдещето си заради Благой[/caption]

Родителите на ученичката също са силно загрижени за случващото се с нея и са готови на всичко, за да я разделят с Джийзъса. За който са убедени, че не влияе добре на дъщеря им. Истината е, че в началото майката и таткото на Куини Алис се радвали за нея и нямали нищо против гаджето й.

В един момент обаче родителите с притеснение осъзнали, че футболистът дърпа момичето им надолу. Преди да се запознае с него дванайсетокласничката била отличничка и сред най-съвестните ученички в класа си.

Откакто е с Джийзъса обаче Куини Алис тотално занемарила образованието си. Съучениците й разказват, че тийнейджърката изобщо не се вълнувала от уроците и от факта, че до година ще държи матури. И евентуално изпити за влизане в университет.

Както я е ударила през просото обаче, Куини Алис като нищо да се откаже от образованието си, за да бъде с Благой. Досущ както направи Христина, която заряза следването си, за да обикаля с Джийзъса по света. А всички знаем как й се отблагодари той - като не спираше да й слага рога с всяка по-засукана мацка, която му се изпречи пред очите.

Точно заради това родителите на Куини Алис се боели, че и с нея ще се случи същото. Затова двамата били готови на всичко, за да отдалечат дъщеря си от влиянието на Георгиев и да ги разделят. Неотдавна пред свои приятели таткото на ученичката се изпуснал, че не ще и да чува Благо да му става зет, научиха от hotarena.net.