април 20, 2024

Родителите на Рачков забиха звучен шамар на Анита навръх рождения й ден (Станка и Минко показаха на новата си снаха, че не я приемат)

https://kliuki.net/kliuki/roditelite-na-rachkov-zabiha-zvuchen-shamar-na-anita-navrah-rozhdeniya-y-den-stanka-i-minko-pokazaha-na-novata-si-snaha-che-ne-ya-priemat/166425 Kliuki.net
Родителите на Рачков забиха звучен шамар на Анита навръх рождения й ден (Станка и Минко показаха на новата си снаха, че не я приемат)

Родителите на Рачков ясно демонстрираха на гаджето му Анита какво мислят за нея, видя Kliuki.net.

Пенсионерите Станка и Минко категорично отказват да общуват с плеймейтката, тъй като не я приемат за снаха. Според двамата моделката, която е с цели 27 години по-млада от сина им, е с него само заради парите му. И изобщо не държи на него.

Мнението си възрастните хора демонстрираха явно и навръх рождения ден на блондинката. Тя вдигна шумно парти за 23-я си рожден ден, платено, естествено, изцяло от Рачков, който на есен ще стане на 50.

Мястото на купона също не е кой знае каква изненада – тузарското имение на Рачков с басейн край езерото Панчарево. Анита покани цял куп нейни приятели и роднини, заради което отсъствието на бъдещите й свекър и свекърва още повече биеше на очи. Според запознати те са получили покана, но на секундата са я отхвърлили. Всъщност, единствените хора от страна на Рачков, присъствали на празника, са сина му Митко-младши, майка му Христина Апостолова и сегашният й мъж Евтим Милошев.

Въпреки неодобрението на родителите си обаче, Рачков има повече от сериозни намерения към моделката. Двамата вече работят за деца, а нищо чудно в най-скоро време да минат и под венчило.