март 28, 2024

Роксана е лъжкиня! Виж как си съчинила за бебето

https://kliuki.net/kliuki/roksana-e-lazhkinya-vizh-kak-si-sachinila-za-bebeto/143014 Kliuki.net
Роксана е лъжкиня! Виж как си съчинила за бебето

Роксана разгневи цяла България и особено дамите, които са ужасени от факта, че тя може да си съчини историята за бебето

 

Роксана е лъжкиня, научи Kliuki.net!

Тя умело си съчинила историята за бебето, за да може да се измъкне от Къртицата.

Фолк звездата напусна по свое желание, а водещите я съжалиха и промениха правилата – тя няма да търпи санкции за решението си.

[caption id="attachment_64891" align="alignright" width="300"]Роксана си съчинила историята за бебето Роксана си съчинила историята за бебето[/caption]

По принцип договорките са такива, че това е недопустимо, но в случая беше направено изключение с Роксана.

Още тогава зрителите се ядосаха, защото смятат, че не бива да има такива волности от страна на участниците. Мнозина обаче я защитиха, защото нали Роксана каза, че ще става майка….

Роксана бременна?! Уви, не, нищо подобно не е имало, даже не е пометнала, както се опита да внуши тя, за да изпроси поредна порция съчувствие в хората.

Тя всъщност си измислила всичко, че да не се стига до жестоките неустойки, писа изданието „Всеки ден”. Част от хонорара се взима предварително, а остатъкът впоследствие. Роксана вече се нагушила с тлъстата сума и не искала нищо да връща.

Нейният баща й дал мъдър съвет да спретне целия цирк и да трогне продуценти и публика.

Чалга певицата нито била готова да ражда, нито имала такива намерения, а камо ли да носи бебе в корема си, което не й прави чест, но е факт, че хитро успя да преметне всички Роксана.