януари 30, 2023

Росен Петров и Бареков - задругата, която зрителите няма да простят

https://kliuki.net/kliuki/rosen-petrov-i-barekov-zadrugata-koyato-zritelite-nyama-da-prostyat/142571 Kliuki.net
Росен Петров и Бареков - задругата, която зрителите няма да простят

Росен Петров и Бареков се сдружиха, водещия слиза от екран след скандала

Тв водещият Росен Петров си тръгва със скандал от Би Ти Ви, научи Kliuki.net. Водещият на „Нека говорят“ направи изключително изненадващи разкрития по време на последното си предаване. В интервю с Николай Бареков той публично оповести, че му е бил оказван натиск от страна на ръководството на медията да признае публично дали е член на партията на Бареков.

След негов коментар преди няколко дни, че обмисля да се присъедини към организацията на Бареков, Росен Петров бе принуден публично да признае в крайна сметка, политическите си пристрастия. Той самият призна, че след натиска на медията е взел решение да стане партиен функционер и да напусне стола на тв водещ.

[caption id="attachment_61566" align="aligncenter" width="300"]Росен Петров напуска Би Ти Ви Росен Петров напуска Би Ти Ви[/caption]

В собственоръчно написано писмо, което прочете в ефир, Росен Петров се извини на зрителите, че повече няма да де изявява в ефира. „За мен беше чест да бъда заедно с вас през изминалите 5 години“, заяви той в края на предаването си.

Аудиторията обаче е възмутена от напускането на Росен Петров. Зрителите из форумите коментират възмутено, че не са очаквали подобни действия от него.  "Росен Петров и Бареков - идеална комбинация няма що?!", "А аз го мислех за единствения свестен водещ", "Айде и той се полакоми за власт", "Жалко, харесвах Росен Петров!", " За пари ли?", " И ти ли Росене?" гласят мненията на форумци. Повечето изказвания са изключително остри и критични. А зрителите са възмутени, че водещия е използвал предаването си по този начин.

Новината за напускането на Росен Петров разочарова доста от зрителите на Би Ти Ви. С неговото оттегляне медията понесе пореден жесток удар, тъй като той е сред най-популярните и харесвани водещи в телевизионния ефир. А аудиторията обяви, че се чувства предадена от действията му.