май 22, 2024

Росен Петров: Изгониха ме, не исках да напускам!

https://kliuki.net/kliuki/rosen-petrov-izgoniha-me-ne-iskah-da-napuskam/142583 Kliuki.net
Росен Петров: Изгониха ме, не исках да напускам!

Любо Нейков отсвири Росен Петров, предаването с нов водещ

Росен Петров се оказа аут от предаването „Нека говорят“, след политическата си декларация в неделя. Продуцентът на предаването Любо Нейков обаче се разграничи от действията на водещия и заяви, че съвместната им работа остава в миналото. В интервю за „Тази сутрин“ Нейков сподели, че вече са избрали нов водещ за „Нека говорят“. Засега обаче ще запазят името му в тайна.

Междувременно самият Росен Петров сподели, че няма представа дали е уволнен от предаването и ще си търси ли нова работа. Той заяви, че след края на неделното издание, никой не му се е обаждал, нито е получавал известия, че е освободен от ролята си на водещ. Той призна, че се е опасявал да не спрат предаването му в неделя следобед, докато чете декларацията си. А също така от известно време имал съмнения, че може да слезе от ефир, пише „24 часа“.

[caption id="attachment_61647" align="aligncenter" width="240"]Росен Петров отрече, да е напуснал доброволно Би Ти Ви Росен Петров отрече, да е напуснал доброволно Би Ти Ви[/caption]

Самият Любо Нейков потвърди, че наистина е обмислял да спрат живото излъчване, но тъй като са се опасявали, че е възможно подобен акт да се приеме като цензура, са се въздържали и са оставили Петров да доведе предаването си до край. Той изрази възмущението си, че след предаването водещият си е тръгнал, без дори да се сбогува с екипа, работил с него от 5 години.

[caption id="attachment_61648" align="aligncenter" width="300"]Любо Нейков обяви, че има нов водещ на "Нека говорят" Любо Нейков обяви, че има нов водещ на "Нека говорят"[/caption]

Самият Росен Петров пък сподели, че не е искал да напуска телевизията и предаването си и дори не знае дали не е уволнен. Той също така заяви, че му е омръзнало от игри зад гърба му, да му се оказва непрекъснато натиск и затова се е присъединил към Бареков.

По повод изказванията на Росен Петров, че продуцентите и ръководството на телевизията са поканили Николай Бареков като гост, Нейков заяви, че той не се е месил в избора на гости. По думите му, редакторският екип е отправил поканата към Бареков, но той самият няма нищо общо с гостуването на политическия лидер.