декември 06, 2022

Росен Петров изобличи Слави като предател – войната с бТВ е в разгара си!

https://kliuki.net/kliuki/rosen-petrov-izoblichi-slavi-kato-predatel-voynata-s-btv-e-v-razgara-si/142599 Kliuki.net
Росен Петров изобличи Слави като предател – войната с бТВ е в разгара си!

Росен Петров изобличи Слави Трифонов като предател

Росен Петров изобличи Слави и го нарече предател, научи Kliuki.net!

Водещият е твърдо на нож с бТВ и явно войната не само, че няма да стихне скоро, но е и в разгара си, писа изданието lifestyle.bg.

[caption id="attachment_61764" align="alignright" width="300"]Росен Петров изобличи Слави като предател Росен Петров изобличи Слави като предател[/caption]

Росен Петров скочи и срещу Дългия, с когото в миналото бяха приятели и близки колеги. Той е обиден, че докато Слави е бил в болницата, се е грижил за него, помагал му е във всяко отношение – даже и да ходи до тоалетната, а резултатът е нож в гърба.

От години Росен Петров и Слави избягват да говорят за отношенията си, те се придържаха към златната среда на едно деликатно мълчание, защото обитаваха една и съща телевизия.

Сега, когато вече Росен Петров взе решение да напусне и да отиде в редиците на Николай Бареков, той си позволи да каже доста повече, отколкото е известно на публиката.

Когато Слави Трифонов бил със счупен крак, Росен Петров всеки ден бдял до неговото легло, той му бил най-довереният човек. Бъдещият политик обаче е оскърбен, че впоследствие Слави го е предал. Росен Петров явно и до днес не може да го преглътне, а в момента реакцията на едновремешния му другар е повече от неприятна за него.

Наскоро Росен Петров дори получи подигравки от ефира на шоуто, след като се разбра, че е спасил дете, а актьорите го изпратиха от бТВ със смешен плач, което още повече наля масло в огъня. Росен Петров едва ли ще прости този удар под кръста...

Както се очакваше, Трифонов няма да удари рамо на Росен Петров и твърдо застана на страната на бТВ. Слави предпочитал да запази комфорта си пред шефовете и по никакъв повод нямал намерение да се застъпва за Росен Петров.