ноември 30, 2022

Росен Петров се гаври с бТВ – извади наяве подмолните им игри! (ВИДЕО)

https://kliuki.net/kliuki/rosen-petrov-se-gavri-s-btv-izvadi-nayave-podmolnite-im-igri-video/142652 Kliuki.net
Росен Петров се гаври с бТВ – извади наяве подмолните им игри! (ВИДЕО)

Росен Петров използва правото си на отговор към бТВ и направи видео, в което извади наяве всички техни подмолни игри

Росен Петров се гаври с бТВ – той е толкова гневен на манипулациите, че веднъж завинаги извади наяве подмолните им игри, видя Kliuki.net!

Днес плъзна видео, в което Росен Петров прави изявление под формата на солена ирония.

[caption id="attachment_62150" align="alignright" width="300"]Росен Петров се гаври с бТВ в скандално видео Росен Петров се гаври с бТВ в скандално видео[/caption]

Той казва, че бТВ са наистина една политически коректна телевизия и никога не са казвали кой на кого да гостува, никой не се е бъркал коя новина да бъде излъчена и даже той самият никога не е работил като водещ…

Разбира се, че подигравката е пълна и е тежък камък в двора на частната медия, за която вече отдавна стана ясно, че обслужва различни поръчки. Росен Петров обаче е решил да ги съсипе окончателно, а в мрежата се радва на доста поощрителни коментари.

Водещият стига дотам с майтапите си, че дори обявява кой е назначил Делян Пеевски… „Аз, аз го направих по съвет на Цветан Цветанов, но под натиска на Веселин Маринов…”, продължава да реди в клипа си Росен Петров, писа изданието hotnews.bg.

Дали сега от бТВ ще замълчат завинаги или ще продължат с атаките си срещу него, предстои да разберем. Засегнат е и Слави Трифонов, който Росен Петров уличава в топла връзка с Меглена Кунева.

При всички случаи Дългия ще отвърне в шоуто си и този път войната обещава да е наистина ожесточена.

Вижте и вие ударния ход на Росен Петров!