март 05, 2024

Росен Петров за края на "Нека говорят": След мен е потоп!

https://kliuki.net/kliuki/rosen-petrov-za-kraya-na-neka-govoryat-sled-men-e-potop/143682 Kliuki.net
Росен Петров за края на "Нека говорят": След мен е потоп!

Росен Петров предсказа края на "Нека говорят", предаването слиза от екран

Росен Петров позна, че напускането му от "Нека говорят" ще доведе до крах на предаването. В интервю с Николай Бареков заяви, че след неговото напускане публицистичното токшоу вече не е най-гледаното в ефира на бтв. И доказа, че това е краят на шоуто.

Както е известно, Росен Петров напусна „Нека говорят” със скандал, а след излизането му от бтв интересът към предаването се срина.

[caption id="attachment_70707" align="alignright" width="300"]Росен Петров предсказа края на "Нека говорят" Росен Петров предсказа края на "Нека говорят"[/caption]

Росен Петров афишира шумно решението си да вземе участие в политиката и поради тази причина напусна със скандал „Нека говорят”. Обиденият водещ предрече, че без него предаването губи колоритността и актуалността си и много скоро ще бъде свалено от ефир.

[caption id="attachment_70706" align="alignleft" width="300"]Предаването слиза от екран, Нейков и Милошев притеснени Предаването слиза от екран, Нейков и Милошев притеснени[/caption]

Думите на бившия тв водещ се оказаха пророчески и то буквално. Седмици след напускането на Росен Петров, продуцентът Любо Нейков и колегата му Евтим Милошев са на път да останат без проекта. От бтв планират да не подновяват договорите за следващия сезон. Вместо това се канят да стартират ново шоу с водещ Сашо Диков.

Любо Нейков и Евтим Милошев в момента разчитат само на сериала "Столичани в повече" и комедийното шоу "Комиците". И треперят при мисълта, че излъчването на „Сървайвър” е под съмнение, въпреки, че целия проект вече е заснет.