март 28, 2024

Росица Пейчева преживява ад покрай заболяването си! (Виж нейни снимки)

https://kliuki.net/kliuki/rosica-peycheva-prezhivyava-ad-pokray-zabolyavaneto-si-vizh-neyni-snimki/136676 Kliuki.net
Росица Пейчева преживява ад покрай заболяването си! (Виж нейни снимки)

Росица Пейчева страда от тежко заболяване, колегите й я подкрепиха от сърце

 

Росица Пейчева приобщи всички от музикалната си фирма Пайнер покрай здравословните си проблеми. Фолклорната певица се нуждае от неотложна операция, за която тя и семейството й нямат средства.

Пайнерката страда от вродена дисплазия на тазобедрената става и заболяването напоследък прогресира.

[caption id="attachment_10415" align="alignleft" width="300"]Роси Пейчева има нужда от помощ Роси Пейчева има нужда от помощ[/caption]

Лекарите препоръчали спешно да се подложи на операция в Германия, която струва 40 хиляди евро.

„Добре, че поне когато ни се случи зло и се сещаме що е човещина”, коментират от кухнята на компанията на Митко Димитров.

Даже и конкурентките, които се ненавиждат загърбили томахавката и обявили своята готовност да се включат в благотворителен концерт в полза на Росица Пейчева.

[caption id="attachment_10417" align="alignright" width="300"]Операцията дава надежда, че Роси ще се възстанови Операцията дава надежда, че Роси ще се възстанови[/caption]

Проявата ще се проведе на 10 септември в Асеновград, а Глория била сред тези, които първи решили да помогнат на Роси в набирането на необходимата сума. Без пари да пеят се навили още Ивана, Преслава, Галена и Тони Дачева.

Пейчева е много популярна и обичана като изпълнител сред любителите на автентичните български ритми. Феновете също непрекъснато заявяват подкрепата си към нея, за да й дадат кураж в преодоляването на трудното изпитание, през което минава.

Красавицата, която от 20 години се занимава с фолклор, е родопчанка. Засега тя значително е разредила участията, защото болестта не й позволява да се изявява на сцената. Но феновете очакват с нетърпение отново да видят усмихната и във форма Росица Пейчева.

[caption id="attachment_10418" align="aligncenter" width="300"]На 10 септември предстои благотворителен концерт за нея На 10 септември предстои благотворителен концерт за нея[/caption]