май 24, 2024

Русата Златка помръкна заради изневяра на Георги!

https://kliuki.net/kliuki/rusata-zlatka-pomrakna-zaradi-iznevyara-na-georgi/141973 Kliuki.net
 Русата Златка помръкна заради изневяра на Георги!

Русата Златка помръкна, след като научи за изневяра на Георги

 

Русата Златка беше на върха на щастието, но внезапно помръкна!

Изневяра съсипа нейната последна надежда да случи на истински мъж, научи Kliuki.net.

[caption id="attachment_57334" align="alignright" width="300"]Русата Златка помръкна заради изневяра на Георги Русата Златка помръкна заради изневяра на Георги[/caption]

Оказва се, че Георги не е бил толкова послушен, докато тя беше в Къщата. 20-годишният потърсил топлото тяло на бившата си, пише изданието HotArena.net.

ММА боецът се възползвал от ласките й неведнъж, а на няколко пъти. Златка Райкова нямало как да не чуе за случилото се, защото вече цял Студентски град бил наясно с него.

Георги обаче бил категоричен, че всичко си останало на ниво задоволяване на нагона. Той копнеел за своята любима Златка и я очаквал да излезе от Биг Брадър с нетърпение.

Русата Златка първоначално много се ядосала от клюката, но после осъзнала, че няма повод за скандали. Причината е, че тя също не е много вярна на Георги.

Плейметката често го замествала с богаташи, които били готови да платят солидно, за да я имат, разказва „Всеки ден”. Тя все пак е особено покрусена, защото й се искало да вярва, че с Георги ще бъдат по-различна двойка и няма да се мамят.

Злати не се е предала съвсем и настоява да има семейство с Георги. Докато той се реши на тази стъпка, блондинката може и да престарее окончателно, притеснявали се нейни близки. Те споделят също, че тя била много ревнива и все разпитвала Георги къде ходи, с кого е, проверявала му и телефона.

Със сигурност след изневярата на Георги, Русата Златка е станала още по-мнителна и не се знае как ще продължат отношенията им.