май 01, 2024

Руският син на Джизъса тръгна в първи клас (Влюбеният му татко го отсвири – Снимки)

Елай си е харесал раница с футболно игрище, ученикът тъгува за баща си

https://kliuki.net/kliuki/ruskiyat-sin-na-dzhizasa-tragna-v-parvi-klas-vlyubeniyat-mu-tatko-go-otsviri-snimki/208292 Kliuki.net
Руският син на Джизъса тръгна в първи клас (Влюбеният му татко го отсвири – Снимки)

Елай е син на Благой Георгиев от проваления му брак с руската татарка Есмер Омерова. Хлапето, което се роди през 2016 г вече е ученик в московско престижно школо. А както е известно учебната година в Русия стартира на 1 септември и танцьорката изпрати сина си да събира знания.

Руският син на Джизъса тръгна в първи клас (Влюбеният му татко го отсвири – Снимки)

Прясно влюбеният Джизъс, който в последно време се е отдал на всевъзможни реклами относно денталната клиника на бъдещия си тъст изобщо не се интересува от руския си наследник и не публикува нито стори, нито друго послание за първокласника си. А Елай изглежда много красив в ученическата си униформа заедно със съучениците си.

Руският син на Джизъса тръгна в първи клас (Влюбеният му татко го отсвири – Снимки) - Снимка 2

Впечатление прави раницата на момчето, на която е изрисувано футболно игрище и феновете твърдят, че първокласника тъжи за татко си, който не е виждал от дълги години.

Руският син на Джизъса тръгна в първи клас (Влюбеният му татко го отсвири – Снимки) - Снимка 3

Майка му не веднъж е казвала, че Благо изобщо не се интересувал как расте Елай, нито пък е помагал за отглеждането му.

Подобни са твърденията и на Русата Златка, която казва, че Благой уж е божи човек, но не дава пет пари за сина си, който тя му роди. Единствено сме виждали Джизъса с децата му от Христина Витанова, които вече са големи и той ги запознава с всяко едно от поредните си гаджета.  

Източник: Хотнюз