март 29, 2024

Рут Колева обижда обикновено момиче: Проста селянка долна

https://kliuki.net/kliuki/rut-koleva-obizhda-obiknoveno-momiche-prosta-selyanka-dolna/142518 Kliuki.net
Рут Колева обижда обикновено момиче: Проста селянка долна

Рут Колева съвсем се забрави, пише обидни лични съобщения на потребителите

Рут Колева успя за нула време да се превърне в една от най-обсъжданите и недолюбвани млади звезди в страната. Госпожицата със спорен талант, според феновете, дотолкова се взе за голяма работа, че започна да обижда наред в социалната мрежа не само хората в България, ами и страната като цяло. Това естествено не се понрави на едно от момичетата в профила й, което не скри мнението си от нея.

[caption id="attachment_61222" align="alignleft" width="300"]Рут Колева обижда наред Рут Колева обижда наред[/caption]

Което мнение, забележете, не е нито хейтърско, нито път обидно. Рут Колева обаче явно не търпи някой да я критикува, защото си направи труда да отговори на въпросното момиче на лично съобщение. И то какво съобщение! Няколкото реда, изпратени от певицата, изобилстват от цинизми, които ние от Kliuki.net по разбираеми причини, не можем да повторим. Най-мекото определение, което получава за себе си девойката е "проста селянка долна". Целият текст на писмото можете да видите под статията.

А повод за недоволството на потърпевшото момиче стана по-ранен пост на Рут Колева, в който тя нарежда българите, обвинявайки цялата нация, че единственото, което умее е да плюе и да завижда на много успешните личности като нея. На което девойката е написала просто, че надали цяла България се вълнува от нея, че всички да я мразят. Нещо, което явно не допадна на самозабравилата се изпълнителка.

[gallery link="file" ids="61224,61229"]