юли 27, 2024

С недоволно лице и по анцуг Шайло Пит се разхожда из Лос Анджелис (Тийнейджърката подкара първата си кола – Снимки)

Дъщерята на Анджелина Джоли расте като бунтарка, Шайло реши да прекара времето си сама

https://kliuki.net/kliuki/s-nedovolno-lice-i-po-ancug-shaylo-pit-se-razhozhda-iz-los-andzhelis-tiyneydzharkata-podkara-parvata-si-kola-snimki/197048 Kliuki.net
С недоволно лице и по анцуг Шайло Пит се разхожда из Лос Анджелис  (Тийнейджърката подкара първата си кола – Снимки)

Шестте деца на Анджелина Джоли могат да бъдат засечени единствено само с известната си майка . Актрисата обича да ги води да пазаруват заедно и да обикалят по магазините.

И тогава не е никак чудно, че не можем да ги видим в компания с приятели, знаейки методите на възпитание на холивудската дива. По медиите отдавна се коментира, че наследниците на Джоли и Брад живеят самотно и нямат приятели. Дори самата им майка веднъж се изпусна, че шестимата са си самодостатъчни.

Но най-известната и скандална дъщеря на звездите явно е решила да разбие желязната система,наложена от родителката й. Скоро Шайло бе снимана да се разхожда напълно сама из Лос Анджелис. 16-годишната тийнейджърка е единствената, от всичките деца на звездната двойка, която е виждана без придружител из града. Още повече, че хубавото момиче вече шофира първата си кола – луксозно черно  Ауди.

Но появата на Шайло  когато излезе от автомобила си малко разочарова, тези които я разпознаха. За разлика от други звездни наследници, като например Сури Клуз или Лили-Роуз Деп тя изглеждаше доста небрежно.

С недоволно лице и по анцуг Шайло Пит се разхожда из Лос Анджелис  (Тийнейджърката подкара първата си кола – Снимки)

Навлякла бе огромен разпуснат анцуг с качулка на главата, червени маратонки и лицето й бе недоволно.  Явно сега в семейството на Шайло не е лесен период, особено за децата. Майка им отново съди Брад, обвинявайки го в насилие срещу себе си и тях. Във всеки случай всеки родителски скандал се отразява на децата, а и отделен въпрос е дали той се е случил наистина. Защото в твърденията на Джоли има доста несъответствия.

С недоволно лице и по анцуг Шайло Пит се разхожда из Лос Анджелис  (Тийнейджърката подкара първата си кола – Снимки) - Снимка 2

Това се отразява на Шайло, защото тя е най-близка с баща си. Двамата са сродни души и се обожават, издадоха веднъж запознати.

С недоволно лице и по анцуг Шайло Пит се разхожда из Лос Анджелис  (Тийнейджърката подкара първата си кола – Снимки) - Снимка 3

Преди време биологичната дъщеря на актьорите изведнъж, смятайки се за момче разцъфна в истинска млада госпожица и то доста красива и стилна, но когато е недоволна или сърдита пропуска да се облече като такава.