април 25, 2024

С план мечта! Джизъса ударно трупа килограми след "Сървайвър", гласи се за "Ергенът" (Подробности)

На Благой Георгиев му хареса да се показва по телевизията

https://kliuki.net/bg-kliuki/s-plan-mechta-dzhizasa-udarno-trupa-kilogrami-sled-sarvayvar-glasi-se-za-ergenat-podrobnosti/203804 Kliuki.net
С план мечта! Джизъса ударно трупа килограми след "Сървайвър", гласи се за "Ергенът" (Подробности)

След като грабна наградата от „Сървайвър“, ексфутболистът май има нов план за себе си. По думите му изпитанията и гладът в предаването са дали ужасяващо отражение върху визията му. С цели 14 килограма по-слаб се е завърнал сървайвърът у нас и като за начало си е поставил задачата да напълнее. До момента е успял да възвърне 6 – 7 кг, като известно време след завръщането си е мислел буквално само за ядене. На всичкото отгоре обстановката в риалитито позволи да го видим с неподдържана коса и още по-страшна брада. Според Джизъса там дори не е можел да прокара пръсти в косата си, камо ли да мисли как да я оформи по някакъв начин.

Така угаждането с храна май му е било приоритет в първите дни в България. За капак Благой Георгиев не изключва възможността да бъде и новият ерген. След приключването на ергенлъка на Евгени Генчев предаването може и да се сдобие с нов главен герой. На въпрос дали би участвал в този формат, Джизъса не се замисля много-много. Опцията момичетата да се стреснат от него, не го притеснява. По отношение на жените той достатъчно е врял и кипял, а и се предполага, че го бива в бащинството.

Източник: hotnews.bg