април 19, 2024

Само час преди смъртта му: Майката на Денис Теофиков говорила с него по телефона (Вижте какво са си казали преди трагедията)

https://kliuki.net/kliuki/samo-chas-predi-smartta-mu-maykata-na-denis-teofikov-govorila-s-nego-po-telefona-vizhte-kakvo-sa-si-kazali-predi-tragediyata/164845 Kliuki.net
Само час преди смъртта му: Майката на Денис Теофиков говорила с него по телефона (Вижте какво са си казали преди трагедията)

Кали е категорична, че Денис Теофиков не се е самоубил

Трагично загиналият Денис Теофиков е разговарял с майка си само час преди смъртта си. Това заяви фолкпевицата Кали, която вчера се появи в ефира на национална телевизия и обяви, че ще говори от името на родителите на 21-годишния фолкпевец. За пръв път след трагедията стават ясни мислите и терзанията на китариста Атешкан Теофиков и съпругата му Венера, които злощастно изгубиха детето си. Кали посочи, че през цялото време те са го подкрепяли, а талантът му е школован именно от бащата. „Много съм близка с тях. Не им е приятно да се с спекулира с обстоятелства около смъртта му. Все още не е доказано дали случилото се е инцидент, самоубийство. Може да е паднал, да се е спречкал с някого, абсурдно е да е убийство - това е единствената версия, която отпада. [caption id="attachment_188024" align="aligncenter" width="350"]денис теофиков Снимка: Инстаграм[/caption] Нелепо е да твърдим и самоубийство, защото никой не е бил там в този момент, за да го потвърди. Час преди инцидента Денис е разговарял с майка си, на която е споделил, че се чувства по-добре. Тя е знаела за неговите състояния и са ги обсъждали в семейството. Какво е могла да направи? Да му сложи синджир ли?", коментира емоционално Кали, признавайки, че й е трудно да говори по чувствителната тема. Сигналът за безжизненото тяло на Теофиков в столичен квартал е подаден в 6,50 ч на 24 октомври, така че той е разговарял с майка си в ранните часове на нощта, ако може да се съди по думите на Кали. Фолкпевицата потвърди, че младият й колега е бил в депресия, като това се е случвало на почти всеки млад изпълнител. „Дали е бил в депресия? Да, бил е, всеки млад творец, който не е оценен по правилния начин, това се отразява на творчеството му, на комуникацията му, състоянието. Вярно, Денис стана за кратко време звезда... Дали славата му е изяла главата, не бих казала, защото той е роден в семейство на артисти и от малък е свикнал с този начин на живот. Младите хора се хвърлят в огъня в желанието си да станат известни. Много е трудно да сложиш едно дете от 18 до 21 в рамка. Сега е моментът да говорим за желанието на младите да се сдобият със слава, за цената на популярността, за състоянията, в които изпадат", каза още пo темата Кали, цитирана от „България Днес“. Тя потвърди, че при аутопсията не са намерени следи от наркотици, не обичал и да консумира алкохол.